
Mleveno meso s povrćem na domaćem hlebu
Sastojci (2 osobe)
20 kom. svežeg kvasca
500 g brašna
100 g crvenog luka
400 g mlevenog mesa
200 g zelene salate
10 g soli
Priprema
Pripremite hleb: razmutite kvasac u mlakoj vodi, dodajte kašičicu soli i ostavite da odstoji nekoliko minuta.
Zamesite testo sa vodom, kvascem i brašnom, pokrijte ga i ostavite pola sata da naraste.
Možda vam se svidi i: Pica sa mlevenim mesom i čili papričicama
Premesite, razvucite testo i pecite u rerni.
Meso posolite, pobiberite, začinite uljem, vegetom i pecite ga na malo ulja.
Kada meso bude skoro gotovo, isecite ljubičasti luk, operite i isecite zelenu salatu i servirajte kao na fotografiji.
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.