
Pileći rolat sa šampinjonima
Sastojci
1 celo pile
200 g svežih šampinjona
100 g tvrdog sira
1 veća glavica crnog luka
3 kašike suvog začina
malo bibera
1 kašika mlevene crvene paprike
malo ulja
kanap za vezivanje
Priprema
1. Luk izdinstajte sa šampinjonima na malo ulja, i začinite. Meso odvojite od koske.
2. Istanjeno meso začinite sa suvim začinom ,biberom i sitnom paprikom.
3. Na celu površinu istresete dinstane šampinjone i odozgo poređate listove sira.
4. Urolajte pažljivo, vežite kanapom, stavite u tespiju i prelijte sa malo vode i ulja.
5. Pecite oko 2 sata na 200 stepeni.
Izvor: serpica.net
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.