PLJESKAVICE OD POVRĆA ČUVENE NUTRICIONISTKINJE ANE PETROVIĆ: Recept za sočne burgere - ukus gurmanski, a sve dijetalno

PLJESKAVICE OD POVRĆA ČUVENE NUTRICIONISTKINJE ANE PETROVIĆ: Recept za sočne burgere - ukus gurmanski, a sve dijetalno

Isprobajte recept Ane Petrović za ukusne pljeskavice od povrća.

Ako vodite računa o ishrani ili želite da smršate onda morate da jedete dobro izbalansiranu hranu. Nutricionistkinja Ana Petrović je odavno postala poznata po tome što uz njene savete ljudi brzo i lako gube kilograme, a siti su. Ono što je bitnije od toga jeste da ovakvom ishranom poboljšavaju zdravlje i jačaju organizam, jer Ana Petrović kombinuje raznovrsne i dobro balansirane namirnice. U nastavku teksta pročitajte recept za pljeksavice od povrća čiji je recept objavila na svom Instagram profilu. Njih nije teško napraviti, a ono što je dobro je da pored fantasitčnog ukusa njih možete da jedete i kada je post na vodi, jer su sastojci prilagođeni tome.

Sastojci:

100 g ovsenih pahuljica
5 kašika vrele vode
1 belance
1 crni luk
1 šargarepa
1 štap celera
malo spanaća
1/2 tikvice
2 cvetića brokolija
2 cvetića karfiola
začini po želji

Priprema:

Potopite ovsene pahuljice u vrelu vodu i ostavite tako par minuta.

Zatim prodinstajte seckani crni luk na malo vode, pa dodajte rendanu šargarepu, seckani celer, spanać, tikvicu, brokoli i karfiol. Začinite po želji.

Promešajte i ostavite na blagoj vatri 5 minuta.

Dodajte proceđene ovsene pahuljice i belance i sve dobro sjedinite.

Oblikujte burgere i ređajte u tepsiju, pa pecite na 160°C oko 30-40 minuta.

Izvor: Stvar ukusa 

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.