Losos iz rerne

Losos iz rerne

Sastojci

4 kom. belоg luka
1000 g lososa
50 ml limunovog soka
10 g peršunovog lista
5 g soli
3 g vegete

Priprema lososa iz rerne

Meso nauljite, posolite, pobiberite, začinite iseckanim belim lukom i peršunom i ostavite da odstoji pola sata.

Nakon toga pecite meso u zagrejanoj rerni dok ne dobije rumenu boju.

Servirajte i uživajte u ovom obroku uz prilog po želji. Prijatno!

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.