
Cezar salata
Potrebno:
300 g pilećeg belog mesa, zelena salata, 2 čena belog luka, so, biber, krutoni od hleba, ulje.
Preliv:
200 g majoneza, 1 kašičica senfa, 2 kašike soka od limuna, 1 kašika parmezana, biber.
Priprema:
Piletinu posolite, ispecite je na teflonskom tiganju, pa je isecite na štapiće. Na vrelo ulje stavite cele čenove belog luka i hleb isečen na kockice. Pržite dok hleb ne postane hrskav. U posudu stavite majonez, senf, parmezan i sok od limuna, pa začinite biberom i sve dobro promešajte. Sjedinite piletinu, krutone i usitnjenu zelenu salatu, te sve prelijte pripremljenim prelivom.
Izvor: Super recepti
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.