
Špagete bolonjeze
Sastojci (za 3 osobe)
10 kom. bosiljka
10 g origana
400 g mlevenog mesa
100 g crnog luka
500 g kečapa
300 g špageta
Priprema špageta Bolonjeze
Prodinstajte glavicu crnog luka, zatim ubacite 400 g mešanog mlevenog mesa.
Dobro promešajte, posolite i pobiberite.
Dodajte malo vode. Kada meso bude skoro spremno, ubaite 500 ml kečapa ili soka od paradajza.
Kuvajte špagete u kipućoj vodi po uputstvu sa pakovanja.
Kada špagete budu spremne, ocedite ih i ubacite u sos, pa dodajte origano i bosiljak.
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.