POSNA RIBA: Brancin u povrću

POSNA RIBA: Brancin u povrću

Sastojci

4 manja brancina,

prstohvat soli,

2 kašičice suvog začina,

4 kašike limunovog soka,

4 kašike maslinovog ulja.

Za prilog:

200 g kuvanog kukuruza,

200 g kuvanog brokolija,

100 g kuvane šargarepe,

pečurke,

malo soli,

kašika maslinovog ulja.

Priprema

Ribu očistite, operite i dobro prosušite papirnim ubrusom.

Spolja je posolite, a unutrašnjost natapkajte limunovim sokom i suvim začinom.

Rešetke za roštilj dobro zagrejte, premažite maslinovim uljem i stavite ribu da se peče.

Tokom pečenja ribu premazujte maslinovim uljem.

Pecite je sa svake strane 5-10 minuta.

Kuvano povrće malo posolite i prelijte maslinovim uljem, te služite uz pečenu ribu.

Izvor: Posnajela.rs

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.