
Ukusan domaći hleb sa slaninom i lukom koji se brzo priprema
Ovaj hleb možete praviti i sa integralnim brašnom. Probajte ukus će vas sigurno oduševiti.
Sastojci:
2 kašike ulja
8 kriški slanine (ispržene i iseckane)
1 3/4 šolje brašna
1 šolja mladog crnog luka (iseckano)
1/2 šolje kačkavalja (iseckan)
2 kašičice praška za pecivo
1/3 šolje mleka
4 jajeta
Priprema:
Sve sastojke pomešajte i lepo umesite dok se sve ne sjedini.
Zatim ubacite u duguljasti pleh za pečenje hleba i pecite na 200°C nekih 30-45 minuta ili dok ne dobije lepu rumenu boju.
Izvor: stvarukusa.rs
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.