Riblji bećarac

Riblji bećarac

Sastojci

1 kg iseckane ribe 

3 glavice crnog luka

300 g iseckane paprika

300 g kuvanog paradajza

malo ulja

so, biber

Priprema

Ribu stavite u pleh, posolite, prelijte uljem i pecite na 200-220 stepeni.

Kad je polupečena, dodajte iseckano povrće, prelijte kuvanim paradajzom, posolite i pobiberite, i vratite u rernu da se zapeče. Služite vruće.

Izvor: Stvar ukusa

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.