
Šarena salata
Potrebno:
250 g šarenih rezanaca, 3 paradajza, 150 g gaude, 150 g šunke, 425 g kukuruza šećerca ,so.
ZA PRELIV:
1,5 dl kisele pavlake, 3 kašike sirćeta ili limunovog soka, 3 kašike kečapa, peršun , so nbiber.
Priprema:
Testeninu skuvajte i ostavite da se ohladi. Paradajz, sir i šunku isecite na kockice. Dodajte kukuruz i sve dobro izmešajte. Za preliv umutite kiselu pavlaku, sirće, kečap, so i biber. Testeninu pospite sitno seckanim peršunom. Preliv poslužite uz kuvane rezance.
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.