Neodoljive oblande sa belom čokoladom i kokosom

Neodoljive oblande sa belom čokoladom i kokosom

Sastojci

2 lista oblandi

300 g bele čokolade

150 g putera

200 g kokosa

75 ml soka pomorandže

1/2 kašikice kokosovog brašna

Priprema

1. Staviti list oblande između dve vlažna krpe kako bi omekšao. Rastopiti čokoladu u mikrotalasnoj 30 sekundi u dva intervala, zatim fino umešati da se sva čokolada rastopi.

2. Dodati omekšali puter i sjediniti. Dodati sok od pomorandže i kokosovo brašo, nastaviti mešati dok se ne dobije kompaktna smesa.

3. Smesu ostaviti u frižider nekih 10 minuta da se malo učvrsti.

4. Premazati preko oblande i preklopiti drugom, a zatim preko staviti predmet koji će je presovati i vratiti u frižider.

Izvor: Stvar ukusa

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.