Bataci punjeni začinima

Bataci punjeni začinima

POTREBNO JE:

8 pilećih bataka, 2 kašike seckanog peršuna, 2 kašike seckanog ruzmarina, 2 kašike seckanog timijana, 3 čena belog luka, 2 kašike limunovog soka, 1 kašika biljnog začina, so, biber.

PRIPREMA:

Operite batake pa prstima odvojte malo kožicu od mesa kako biste napravili male džepove, posolite i pobiberite. U posudu stavite sve začine, ispasiran beli luk, biljni začin i limunov sok, pa sve dobro promešajte. Svaki džep napunite kašičicom ove smese. U rernu zagrejanu na 190 stepeni stavite piletinu da se peče 35 minuta, a na pola pečenja okrenite meso kako bi i donja strana porumenela.

Izvor: Super recepti

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.