Cepkana svinjetina sa pirinčem i pasuljem

Cepkana svinjetina sa pirinčem i pasuljem

Sastojci za 2 Osoba/e

1 kom. biberа
2 kom. bosiljka
300 g crvenog pasulj
2 g origana
200 g pirinča
600 g svinjskog filea
2 g soli

Započni pripremu

U manju posudu stavite so, biber i začine, potom utrljajte u meso. U vrelom nauljenom tiganju zapecite meso sa svih strana, prebacite meso u dublju tepsiju, umotano u alu-foliju i pecite u rerni na 150 stepeni najmanje dva sata. Kada meso bude skoro pripremljeno, skuvajte pirinač u vodi i ocedite ga, potom ga začinite po želji, servirajte i dodajte preko njega crveni pasulj. Servirajte svinjetinu i uživajte u ovom nedeljnom obroku! Prijatno!

izvor:maxi.rs

Možda će vas interesovati i ovo: