
Cepkana svinjetina sa pirinčem i pasuljem
Sastojci za 2 Osoba/e
1 kom. biberа
2 kom. bosiljka
300 g crvenog pasulj
2 g origana
200 g pirinča
600 g svinjskog filea
2 g soli
Započni pripremu
U manju posudu stavite so, biber i začine, potom utrljajte u meso. U vrelom nauljenom tiganju zapecite meso sa svih strana, prebacite meso u dublju tepsiju, umotano u alu-foliju i pecite u rerni na 150 stepeni najmanje dva sata. Kada meso bude skoro pripremljeno, skuvajte pirinač u vodi i ocedite ga, potom ga začinite po želji, servirajte i dodajte preko njega crveni pasulj. Servirajte svinjetinu i uživajte u ovom nedeljnom obroku! Prijatno!
izvor:maxi.rs
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.