Čili sa teletinom

Čili sa teletinom

POTREBNO JE

900 g mlevene teletine, 1 kašika čili praha, 1 kašičica kima, 1 kašičica origana, 1 kašičica soli, 1 kašičica bibera, 3 čena belog luka, 3 srednja crna luka, 3 srednje paprike, 1 konzerva paradajz pelata, 1 konzerva pasulja

PRIPREMA

Teletinu razbijte što sitnije, i stavite u veliku šerpu. Dodajte čili, kim, origano, so i biber, pa sve dinstajte na jakoj temperaturi, mešajući povremeno. Kada meso potamni sa svih strana, smanjite temperaturu na srednju. Beli luk, crni luk i papriku ubacite u blender i samo kratko sameljite, komadi treba i dalje da budu vidljivi. To umešajte u šerpu sa mesom, pa nastavite da dinstate dok povrće ne postane mekano. Zatim dodajte pelat od paradajza, pa kuvajte još oko pet minuta, dok ne postane gušće. Na kraju dodajte i pasulj, i kuvajte dok se i on ne podgreje. Slućite sa kiselom pavlakom.

Izvor: Super recepti

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.