Govedina na italijanski način

Govedina na italijanski način

Sastojci za 4 Osoba/e

4 kom. belоg luka
5 g brašna
100 g crnog luka
2 kom. bibera
100 g paprike
2000 g junetine
1 kom. jaja
120 ml maslinovog ulja
2 g soli
500 ml paradajz soka
400 g turšije
5 g senfa
120 ml ulja

Započni pripremu

Isecite meso po želji. Očistite crni luk, beli luk i paprike. U nauljenu tepsiju rasporedite luk, meso, paprike i paradajz. Umutite jaje, iseckani beli luk i senf, te dodajte obično i maslinovo ulje, pa mešajte dok ne dobijete majonez. Turšiju sameljite u multipraktiku, pa dodajte majonezu. Sve dobro pormešajte, začinite sollju i biberom. Ostavite da odstoji u frižideru. Meso stavite u zagrejanu rernu na 100 stepeni da se peče oko šest sati. Nakon toga servirajte i poslužite s prilogom. Prijatno!

izvor:maxi.rs

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.