
Integralna testenina sa kobasicama i čeri paradajzom
Potrebno je:
350 g inegralne testenine, 300 g blage nemasne kobasice, 3 glavice crvenog luka, 300 g čeri paradajza, biber, so, ulje
Priprema:
U nauljenoj posudi propržite sitno iseckan luk, pa mu dodajte na četvrtine iseckanu kobasicu, biber i so, pa nastavite prženje na niskoj temperaturi uz mešanje još oko pet minuta. Posebno skuvajte testeninu u slanoj vodi, ocedite je i dodajte prženoj kobasici sa začinima. Promešajte. Uz integralnu testeninu sa kobasicom servirajte čeri paradajz.
Izvor: Blic magazin
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.