Integralna testenina sa kobasicama i čeri paradajzom

Integralna testenina sa kobasicama i čeri paradajzom

Potrebno je:

350 g inegralne testenine, 300 g blage nemasne kobasice, 3 glavice crvenog luka,  300 g čeri paradajza,  biber,  so,  ulje

Priprema:

U nauljenoj posudi propržite sitno iseckan luk, pa mu dodajte na četvrtine iseckanu kobasicu, biber i so, pa nastavite prženje na niskoj temperaturi uz mešanje još oko pet minuta. Posebno skuvajte testeninu u slanoj vodi, ocedite je i dodajte prženoj kobasici sa začinima. Promešajte. Uz integralnu testeninu sa kobasicom servirajte čeri paradajz.

Izvor: Blic magazin

 

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.