
Juneći šiš ćevap
Sastojci (2 osobe)
400 g junećeg mesa
1 kom. ljute paprike
so, biber
Priprema
Juneće meso posolite i pobiberite i dodajte ljutu papričicu.
Promešajte i ostavite poklopljeno da stoji par sati u frižideru, idealno bi bilo preko noći.
Napravite valjak od mesa dužine 20 cm i širine 2 cm, pa kroz njega provucite ražnjić.
Nakon toga ih stavite na roštilj.
Prvo ih pecite na jakoj vatri, nakon toga ih prebacite na mesto sa slabijom vatrom i pecite uz povremeno okretanje.
Ne zaboravite da šiš ćevap mora ostati sočan, stoga pazite da ga ne presušite.
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.