Karamelisani bataci

Karamelisani bataci

Potrebno:

1 kašičica sušene majčine dušice, 2 kašike braon šećera, 3 kašike Worcestershire sosa, 2 kašike sirćeta, 2 kašike tamnog soja sosa, 2 kašike kečapa, 3 kašike maslinovog ulja, 4 bataka s karabatakom, 4 velika crvena luka, 10 čeri paradajza,

Priprema:

Rernu zagrejte na 190 stepeni. Sve sastojke za marinadu stavite u veliku plastičnu kesu, pomešajte, pa unutra ubacite batake i kolutove luka, i opet promešajte. U keramičku posudu stavite piletinu, prelijte sa marinadom, i ubacite paradajz. Pecite 15-20 minuta, dok se piletina ne ispeče. Servirajte sa salatom.

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.