
Krompir na seljački način sa ruzmarinom i belim lukom
Sastojci
5 g aleve parike
2 kom. bibera
100 g krompira
2 kom. belоg luka
3 g origana
5 g ruzmarina
so
15 g vegete
Priprema
Potrebno je: 1 kg krompira, so, vegeta, biber, ruzmarin, origano, aleva paprika, 2 bela luka.
Krompir očistite, operite i ostavite u vodi pola sata.
Porešajte krompire na pleh i pecite u rerni na 200 stepeni oko 35 minuta.
Potom dodajte beli luk, ruzmarin i ostale začine po želji.
Posolite i pobiberite, pa vratite na još dva minuta u rernu kako bi začini pustili svoju aromu.
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.