Leskovačka mućkalica

Leskovačka mućkalica

POTREBNO JE:

500 g svinjetine, 1 glavica crnog luka, 3 paradajza, 3 zelene ili žute paprike, tucana ljuta paprika, so, biber, list peršuna.

PRIPREMA:

Od mesa napravite ražnjiće i ispecite na roštilju. Luk, papriku i paradajz isecite i upržite. Kada luk poprimi rumenu boju začinite solju, biberom, sitno seckanim peršunovim listom i ljutom paprikom. Dinstajte dok povrće ne omekša, pa kada omekša dodajte meso i kratko prodinstajte. Servirajte toplo.

Izvor: Blic magazin, Foto: Shutterstock

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.