
Lignje u marinadi
Sastojci za 4 Osoba/e:
6 kom. belоg luka
1 kom. limuna
4 kom. krompira
500 g lignji
50 ml maslinovog ulja
1 kom. biberа
15 g peršunovog lista
so
Započni pripremu:
Očišćene i na kolutove isečene lignje propržite četiri-pet minuta na malo maslinovog ulja i na jakoj vatri, tako da dobiju zlatnu boju. U posebnoj posudi napravite marinadu od preostalog maslinovog ulja, usitnjenog belog luka, peršunovog lista, soli i bibera. Lignje prelijte marinadom i servirajte tople uz limun i kuvani krompir.
Prijatno!
izvor:maxi.rs
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.