
Meso sa spanaćem
Potrebno:
200 g svinjskog mesa bez masnoće, so, biber, kašika kukuruznog griza, nekoliko listova blanširanog spanaća, kašika ulja
Priprema:
Meso isecite na kocke, posolite, pobiberite, uvaljate u kukuruzni griz i pržite u tiganju na zagrejanom ulju. Prženo meso spakujte sa listovima blanširanog spanaća.
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.