Paelja sa graškom i morskim plodovima

Paelja sa graškom i morskim plodovima

Sastojci za 3 Osoba/e

5 g aleve parike
2 kom. belоg luka
100 ml belog vina
3 kom. bibera
100 g crnog luka
300 g graška
1 kom. kocke za supu
1 kom. limuna
5 g peršunovog lista
200 g paprike
500 g škampi
5 g soli

Započni pripremu

Izdinstajte iseckani crni luk na maslinovom ulju, potom dodajte beli luk i iseckanu papriku. Dodajte grašak, promešajte i nakon nekoliko minuta nalijte belo vino. Kada vino ispari, dodajte supu, toliko da prekrije grašak. Posolite, pobiberite i promešajte. Kada je grašak polukuvan, dodajte škampe i poklopite. Začinite iseckanim peršunom i servirajte sa limunom.

Prijatno!

izvor:maxi.rs

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.