
Panirani pileći bataci sa čili paprikom
Sastojci
4/5 kg pilećih bataka
70g muslija
30ml maslinovog ulja
20ml meda
70g brašna
1 čili papriica
so, biber
aleve parike
Priprema
U posudi sjedinite brašno, musli, maslinovo ulje, sitno isečenu čili papriku, so, biber, med i slatku alevu papriku.
Dodajte jedno jaje i dobro promešajte.
U žitku smesu uvaljajte pileće batake i pržite ih na ulju oko 25 minuta.
Pohovane batake servirajte uz krompir pire i zelenu salatu.
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.