
Pasta Alfredo: Ukusan ručak od samo 4 namirnice!
Tako jednostavno, a tako kremasto!
Sastojci
Testenina 200 g
Maslac 50 g
Pavlaka za kuvanje 250 ml
so, biber
Priprema paste Alfredo
Skuvajte testeninu. Pavlaku za kuvanje sipajte u šerpu, dodajte puter i stavite na ringlu na srednju temperaturu.
Kada proključa, smanjite i krčkajte dok se sos blago zgusne. Dodajte so i biber po ukusu.
Dodajte testeninu, sipajte malo sačuvane vode u kojoj su se kuvale. Vratite na toplu ringlu, pa sjednitite sastojke.
Izvor: recepti.zena.blic.rs
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.