
Pasta sa svinjetinom i soja-sosom
Sastojci
250 g svinjskog buta
500 g špageta
150 g praziluka
Balsamiko sirćeta
4 jajeta
maslinovo ulje
so, biber, vegeta
soja sos
Priprema
U dublji lonac stavite testeninu da se kuva.
Za to vreme na vrelom ulju pržite meso isečeno na kockice zajedno s prazilukom pet-šest minuta.
Potom dodajte vodu, soja-sos, so, biber i nekoliko kapi balsamika. Krčkajte još tri-četiri minuta, pa u sos ubacite al dente skuvanu testeninu.
Pažljivo pomešajte i služite toplo.
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.