
Pečena svinjetina sa jabukama i lukom
Sastojci
1kg svinjskog filea
5 kom. jabuka
100g crnog luka
2 jajeta
so, biber
Priprema
U nauljenu tepsiju stavite crni luk, iseckane jabuke,i komade svinjetine.
Posolite i pobiberite. Umutite dva jaja i prelijte preko.
Nakon toga ubacite u rernu da se peče na 180 stepeni oko 40 minuta, dok jabuke ne omekšaju a meso ne dobije zlatno žutu boju.
Izvor: maxi.rs
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.