
Pikantna pileća krilca
Priprema:
15 pilećih krilaca, 4 pomorandže, 1 kašika meda, 1 kašičica mlevenog đumbira, so, biber, ulje
Priprema:
U većoj posudi pomešajte ulje, sok i narendanu koricu od narandže, med, đumbir, biber i so. U ovu mešavinu stavite krilca i ostavite ih nekoliko sati da upiju sastojke iz nje. Potom krilca stavite na uljem premazan pleh i pecite u zagrejanoj rerni na 220 stepeni oko 35 minuta. Krilca treba da dobiju svetlosmeđu boju i da im kožica postane hrskava.
Izvor: Super recepti
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.