Pikantna pileća krilca

Pikantna pileća krilca

POTREBNO JE

120 g plavog sira, izmrvljenog, 1/2 šolje kisele pavlake, 1/4 šolje majoneza, 1/4 šolje mleka, 1/4 šolje iseckanog peršuna, 1 kašika limunovog soka, 1/2 kašičice soli, 8 pilećih krilaca, 3 kašike putera ili margarina, 1/4 šolje ljutog sosa po izboru, 2 šolje prezli

 PRIPREMA

Zagrejte roštilj, a ovo možete da izvedete i na tiganju sa rebrima. U činiji pomešajte plavi sir, pavlaku, majonez, mleko, peršun, limunov sok i 1/4 kašičice soli. Pokrijte i stavite u frižider. Pileća krilca pospite sa preostalom solju, po želji dodajte još. Pržite na roštilju dok ne dobiju lepu braon boju, oko 20 minuta. U međuvremenu, u manjoj šerpi otopite puter, pa dodajte ljuti sos i promešajte. Neka bude vruće. Kada su krilca gotova, stavite ih u veliku činiju, prelijte sosam sa puterom i ljutim sosm i dobro promešajte. Poslužite sa sosom od plavog sira.

Izvor: Super recepti

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.