
Pile na lovački način
Sastojci:
pile
1 crni luk
1 šargarepa
1 celer
300 g pečuraka
200 g paradajza
2 dcl belog vina
2 kašike brašna
malo putera
Priprema:
Crni luk, šargarepu i celer iseckajte i propržite u većem tiganju.
Dodajte piletinu koju ste isekli na komade. Zatim dodajte iseckane pečurke.
Komadić putera pomešajte sa brašnom i dobro sjedinite, pa dodajte piletini.
Prelijte vinom, a kad ono ispari dodajte paradajz isečen na komade.
Poklopite i na laganoj vatri dinstajte oko sat vremena, povremeno promešajte.
Izvor: stvarukusa.rs
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.