Pileća jetra s peršunom

Pileća jetra s peršunom

Potrebno:

500g pileće jetre

jedna vezica peršunova lišća

tri čena belog luka

malo soli

malo bibara

50ml ulja

Priprema:

Pristavite vodu.

Jetru očistite, ostavite je celu. 

Stavite u kipuću vodu i kuvajte tačno 3 minute, pa ocedite. 

Dok se kuva naseckajte belog luka i peršunovog lista, pomešajte sa solju, biberom i uljem. 

Time prelijte jetru i poslužite je odmah.

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.