
Pileća jetra s peršunom
Potrebno:
500g pileće jetre
jedna vezica peršunova lišća
tri čena belog luka
malo soli
malo bibara
50ml ulja
Priprema:
Pristavite vodu.
Jetru očistite, ostavite je celu.
Stavite u kipuću vodu i kuvajte tačno 3 minute, pa ocedite.
Dok se kuva naseckajte belog luka i peršunovog lista, pomešajte sa solju, biberom i uljem.
Time prelijte jetru i poslužite je odmah.
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.