
Pileća prsa i brokoli u saftu
Potrebno:
- pileća prsa
- malo soli sa začinskim povrćem
- malo soli
- malo bibera
- maslinovo ulje
- beli luk
- pavlakae za kuhanje
- obareni brokoli
Priprema:
Pileća prsa začiniti sa soli sa dodatkom začinskog povća, pobiberiti.
Pržiti na maslinovom ulju s obe strane.
Kada porumeni dodati beli luk na sitno i obareni brokoli. Dodati malo pavlake za kuvanje.
Prilog: makaroni kuvani u vodi u kojoj se bario brokoli.
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.