
Piletina punjena krem sirom
Potrebno:
2 komada pilećih grudi, 100 g krem-sira, 3-4 čena belog luka, 100 g tanko sečene slanine, peršun, so, biber.
PRIPREMA
Pileće grudi presecite napola da dobijete dva komada mesa. Svaki deo rasecite po sredini da dobijete dublji džep. Piletinu posolite i pobiberite. Pomešajte krem-sir, seckani peršun i izgnječeni beli luk, pa ovom smesom napunite džepove i zatim svaki komad mesa obmotajte slaninom. Poređajte u pleh i pecite na 220 stepeni. Servirajte uz pečeni krompir.
Izvor: Super recepti
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.