Svinjetina punjena suvim voćem

Piletina punjena suvim voćem

Sastojci (za 3 Osobe)

biberа
100 g crnog luka
150 ml belog vina
500 g pilećeg filea
so
15 ml soja sosa
20 ml ulja
50 g badema

Priprema

Meso utrljajte solju i biberom.

Zagrejte ulje na tiganju, pa na njemu pecite meso dva minuta sa svake strane.

Sklonite sa vatre i prekrijte ih alu-folijom.

U tiganj dodajte sitno iseckani crni luk i izdinstajte ga.

Prelijte belim vinom, dodajte malo soja-sosa i suvo voće.

Neka se sos krčka deset minuta. Napunite meso sosom i stavite u rernu dok meso ne omekša a sos ne postane gust.

Izvor: maxi.rs

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.