
Piletina sa medom i susamom
Sastojci:
- 1/2 kg pilećeg filea
- 3 kašike meda
- 3 kašike susama
- so
Priprema:
Meso iseckajte na listiće, dodajte med, so i susam. Ako želite da bude sočnije dodajte malo ulja i ostavite da odstoji pola sata. Pržite u dubokoj posudi na ulju dok ne dobije lepu rumenu boju. Servirajte uz pirinač ili povrće po želji. Takođe ukoliko želite jači ukus možete prilikom prženja dodati i kolutiće crnog luka.
Prijatno!
Izvor: Pressonline
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.