Piletina u senfu

Piletina u senfu

Sastojci (2 Osobe)

500 g pilećeg filea
100 g kačkavalja
200 g pavlake
50 g senfa
so, biber
 
Priprema
 
Pola kilograma pilećeg filea iseckajte na šnicle i malo izlupajte čekićem za meso, ali ne pretanko. Utrljajte šnicle u so i biber.
 
Nakon toga, utrljajte šnicle u senf i ostavite da odstoje dok ne pripremite sir i pavlaku. Senfa ne treba previše, samo toliko da pokrije meso u tankom sloju.
 
Kačkavalj ili edamer sir narendajte i umešajte u 200 g pavlake da bude tečnije.
 
Meso slažite u jednom redu na nauljenoj tepsiji i premažite pavlakom i sirom.
 
Preko tepsije stavite foliju i pecite na 200 stepeni sat vremena.
 
Nakon toga skinite foliju da se meso zapeče i porumeni.

 

Izvor: maxi.rs
 

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.