Piletina u sosu od praziluka i šampinjona

Piletina u sosu od praziluka i šampinjona

Potrebno:

500 g belog mesa, 400g praziluka, 400g svežih šampinjona, 1 pavlaka, 50 g putera, 1/2 kg krompira, 1 glavica brokolija.

Priprema:

Meso začinite, isecite na kockice i pržite u tiganju. U drugi tiganj upržite praziluk, pa ubacite šampinjone. Kada meso porumeni i to stavite u tiganj sa prazilukom, sipajte pavlaku i promešajte. Kada sos dobije potrebnu gustinu sklonite sa šporeta. Servirajte uz krompir pire i barene cvetove brokolija.

izvor: Super recepti

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.