Pohovane punjene šnicle sa tartar sosom

Pohovane punjene šnicle sa tartar sosom: Pravi raj za gurmane!

Sastojci 

Tartar sos
kiseli krastavci 4
kisela pavlaka 1 čaša
majonez 100 g
so, biber po potrebi
beli luk 1 čen
mirođija, peršun po potrebi

Šnicle
svinjske šnicle, krmenadla bez koske 10 kom
kačkavalj 100 g
suvi vrat 100 g
kuvana jaja 2
senf po potrebi
prezle,susam po potrebi
brašno po potrebi
so ,biber po potrebi
jaja za pohovanje 2

Kako pripremiti

Za tartar sos kisele krastavčiće i beli luk sitno iseckati. Dodati pavlaku, majonez, sitno iseckan peršun i mirođiju, pa sve promešati. Svinjske šnicle sa obe strane preko kese izlupati da budu tanke.

Svaku posoliti i namazati senfom sa jedne strane

Na pet šnicli sa namazane strane staviti šnit kačkavalja, suvog vrata, komad, dva iseckanog jajeta, pa opet tanak list kačkavalja.

Prklopiti ostatkom mesa sa namazane strane, lepo sve ušuškati i umakati u brašno, umućena jaja, pa u prezlu pomešanu sa susamom. Pržiti na vrelom ulju i poslužiti sa pomfritom i tartar sosom.

Izvor: recepti.zena.blic.rs

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.