Punjena ćureća prsa sa roštilja

Punjena ćureća prsa sa roštilja

Sastojci

6 debljih filea ćurećih prsa (po oko 250 g)

vezica bosiljka 

200 g gorgonzole 

puna kašičica slatke mlevene paprike 

2 kašike ulja 

so, biber

Priprema

1. Oprati ćurećee filee, posušiti ih i u svaki zaseći po jedan džep. Bosiljak oprati, pokidati listiće i iseći na trake. Gorgonzolu dobro izgnječiti viljuškom i pomešati sa bosiljkom i alevom paprikom.

2. Filom od sira i začina napuniti džepove filea, te rubove pažljivo zatvoriti drvenim čačkalicama. Premazati meso uljem i peći na roštilju oko 7 minuta sa svake strane. Začiniti solju i biberom.

Izvor: Stvar ukusa

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.