
Punjene i zapečene tikvice
Sastojci
600 g tikvica
250 g krem sira
150 g maslina
10 ml maslinovog ulja
2 jajeta
4 čena belоg luka
so, biber
Priprema
Tikvice prepolovite i izdubite kašikom.
Pripremite fil od sira i navedenih sastojaka, njime napunite tikvice, te ih pecite u rerni na 180 stepeni oko 30 minuta.
Služite toplo uz čeri paradajz, parmezan i belo vino.
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.