Punjeno belo meso

Punjeno belo meso

Potrebno:

4 komada pilećih prsa, 4 veća komada slanine, 4 komada kačkavalja, 1 kašika maslinovog ulja, 2/3 šolje pileće supe, 1 kašičica gustina, so, biber, aleva paprika, peršun

Priprema:

Oštrim nožem, napravite džep na debljoj strani svakog parčeta mesa. Napunite ga parčetom slanine i parčetom sira. Umotajte i zakačite čačkalicom. Pospite solju i biberom. Svaku rolnicu propržite na jakoj temperaturi sa obe strane kratko, samo da potamni. Zatim smanjite temperaturu i pržite 10 minuta, dok ne bude potpuno pečeno. Izvadite iz tiganja, pa u njega ubacite supu i gustin, i dobro promešajte da se rastvori. Ubacite peršun i kuvajte mešajući dok se ne zgusne. Služiti meso preliveno ovim sosom

Možda će vas interesovati i ovo: