Punjeno belo meso

Punjeno belo meso

Potrebno:

4 komada pilećih prsa, 4 veća komada slanine, 4 komada kačkavalja, 1 kašika maslinovog ulja, 2/3 šolje pileće supe, 1 kašičica gustina, so, biber, aleva paprika, peršun

Priprema:

Oštrim nožem, napravite džep na debljoj strani svakog parčeta mesa. Napunite ga parčetom slanine i parčetom sira. Umotajte i zakačite čačkalicom. Pospite solju i biberom. Svaku rolnicu propržite na jakoj temperaturi sa obe strane kratko, samo da potamni. Zatim smanjite temperaturu i pržite 10 minuta, dok ne bude potpuno pečeno. Izvadite iz tiganja, pa u njega ubacite supu i gustin, i dobro promešajte da se rastvori. Ubacite peršun i kuvajte mešajući dok se ne zgusne. Služiti meso preliveno ovim sosom

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.