
Rolovana svinjetina sa smokvama: Da oduševite vaše goste
Ovo je jelo koje se veoma lako sprema, a svojim izgledom i ukusom će ostaviti impresivan utisak na vaše goste.
Sastojci
svinjske šnicle 1 kg
slanina 200 g
suve smokve 200 g
kačkavalj 200 g
senf po ukusu
so po ukusu
Priprema jela
Svinjske šnicle istanjite tučkom za meso, posolite, premažite senfom, pa ih pospite seckanim smokvama i rendanim kačkavaljem.
Svaku šniclu obmotajte slaninicom, stavite u pleh na koji ste prethodno stavili papir za pečenje.
Pecite meso na 220 stepeni oko pola sata, ali ih povremeno okrenite da se lepo zapeku sa obe strane.
Izvor: recepti.zena.blic.rs
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.