Rolovane svinjske šnicle

Rolovane svinjske šnicle

Recept za jelo u kom će uživati ljubitelji mesa.

Sastojci:

– 5 srednjih šnicli svinjskog mesa, bez koske

– 5 listova kuvane šunke

– 5 listova kačkavalja

– 2 jaja

– Prezle, brašno, ulje, so, biber, suvi začini

Priprema:

Šnicle istanjite batom za meso. Začiniti sa obe strane po ukusu.

Premazati senfom, pa staviti šunku i sir. Kada ih nafilujete, urolajte i pričvrstite čačkalicama.

Rernu zagrejte na 200 stepeni.

Uvaljane šnicle uvaljajte prvo u brašno, pa u jaja, zatim u prezle i propržite ih sa svih strana u dubokom ulju.

Kada dobiju zlatnu boju, poređajte ih u tepsiju i pecite u rerni još 15 do 20 minuta, piše u receptu koji je objavila Coolinarika.

Na kraju pospite seckanim peršunom.

Služite uz prilog po želji.

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.