
Rolovane svinjske šnicle
Recept za jelo u kom će uživati ljubitelji mesa.
Sastojci:
– 5 srednjih šnicli svinjskog mesa, bez koske
– 5 listova kuvane šunke
– 5 listova kačkavalja
– 2 jaja
– Prezle, brašno, ulje, so, biber, suvi začini
Priprema:
Šnicle istanjite batom za meso. Začiniti sa obe strane po ukusu.
Premazati senfom, pa staviti šunku i sir. Kada ih nafilujete, urolajte i pričvrstite čačkalicama.
Rernu zagrejte na 200 stepeni.
Uvaljane šnicle uvaljajte prvo u brašno, pa u jaja, zatim u prezle i propržite ih sa svih strana u dubokom ulju.
Kada dobiju zlatnu boju, poređajte ih u tepsiju i pecite u rerni još 15 do 20 minuta, piše u receptu koji je objavila Coolinarika.
Na kraju pospite seckanim peršunom.
Služite uz prilog po želji.
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.