Rolovano belo meso

Rolovano belo meso

Potrebno:

500 g pilećeg filea, 200 g slanine, 200 g kačkavalja, 2 dl belog vina, so, suvi začin.

PRIPREMA

Belo pileće meso isecite na šnicle, slaninu narežite na listove, a kačkavalj na kocke. Šnicle izlupajte kuhinjskim čekićem, posolite i začinite. Na svaku šniclu poređajte list slanine i parče kačkavalja, pa uvijte u rolnu i pričvrstite čačkalicom. U tiganj stavite malo ulja pa propržite rolne da porumene sa svih strana. Na kraju dodajte belo vino i dinstajte još 20 minuta.

Izvor: Super recepti

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.