Svinjska rebarca

Svinjska rebarca

Sastojci

3 kom. belоg luka
3 g aleve parike
3 kom. bibera
20 g kečapa
5 g origana
10 g senfa
1000 kg svinjskih rebara
5 g soli
5 g vegete

Priprema

Začinite rebarca vegetom, solju, biberom, alevom paprikom, iseckanim belim lukom i premažite ih senfom.

Umotajte u alu-foliju poprskanu maslinovim uljem i ostavite da odstoji nekoliko sati u firžideru.

Nakon toga pecite rebarca sa folijom u zagrejanoj rerni na 120 stepeni oko dva i po sata.

Premažite rebarca mešavinom kečapa, origana i maslinovog ulja.

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.