
Svinjska rebarca
Sastojci
3 kom. belоg luka
3 g aleve parike
3 kom. bibera
20 g kečapa
5 g origana
10 g senfa
1000 kg svinjskih rebara
5 g soli
5 g vegete
Priprema
Začinite rebarca vegetom, solju, biberom, alevom paprikom, iseckanim belim lukom i premažite ih senfom.
Umotajte u alu-foliju poprskanu maslinovim uljem i ostavite da odstoji nekoliko sati u firžideru.
Nakon toga pecite rebarca sa folijom u zagrejanoj rerni na 120 stepeni oko dva i po sata.
Premažite rebarca mešavinom kečapa, origana i maslinovog ulja.
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.