Tarana sa piletinom i povrćem

Tarana sa piletinom i povrćem

POTREBNO JE:

500 g pilećeg belog mesa, 2 glavice crnog luka, 3 paprike, 700 g paradajza, 200 g tarane, malo ulja, po ukusu začini.

PRIPREMA:

Iseckajte luk, meso i papriku na male kockice. Paradajz prelijte kipućom vodom i ostavite da stoji malo kako bi se lakše skinula kora. U tiganj stavite luk da se prži sa malo ulja, pa dodajte meso. Oljuštite paradajz, iseckajte ga na kockice i sa paprikom dodajte u tiganj kad meso dobije lepu belu boju. Začinite po ukusu. Kada je paradajz pustio vodu, dodajte taranu i kuvajte dok testenina ne omekša.

Izvor: Blic magazin, Foto: Shutterstock

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.