Zapečeni tortelini

Zapečeni tortelini

Potrebno:

500 g tortelina, 200 g mocarele, 300 ml pasiranog paradajza, 100 g maslaca, 150 g kačkavalja.

Priprema:

Torteline skuvajte. Vatrostalnu posudu za pečenje premažite maslacem, pa u nju premestite torteline. Prelijte pasiranim paradajzom, pa prekrijte mocarelom isečenom na kockice i na kraju pospite narendanim sirom. Preostali maslac složite po siru i stavite da se peče u rerni zagrejanoj na 200 stepeni oko 15 minuta, odnosno dok se sir ne rastopi.

Izvor: Blic magazin

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.