Brancin sa povrćem

Brancin sa povrćem

Potrebno:

4 manja brancina, prstohvat soli, 2 kašičice suvog začina, 4 kašike limunovog soka, 4 kašike maslinovog ulja.

Za prilog: 200 g kuvanog kukuruza, 200 g kuvanog brokolija, 100 g kuvane šargarepe, pečurke, malo soli, kašika maslinovog ulja

Priprema:

Ribu očistite, operite i dobro prosušite papirnim ubrusom. Spolja je posolite, a unutrašnjost natapkajte limunovim sokom i suvim začinom. Rešetke za roštilj dobro zagrejte, premažite maslinovim uljem i stavite ribu da se peče. Tokom pečenja ribu premazujte maslinovim uljem. Pecite je sa svake strane 5-10 minuta. Kuvano povrće malo posolite i prelijte maslinovim uljem, te služite uz pečenu ribu.

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.