
Brzo i jednostavno predjelo: Tikvice sa slaninom
Tikvice nikad nisu bile bolje ukusa nego kad su umotane u slaninu. Napravite i neki zanimljiv umak i eto zanimljivog predjela.
Sastojci:
ulje
4 tikvice
16 traka slanine
Priprema:
Zagrejte rernu na 220°C i nauljite pleh.
Tikvice izrežite na deblje trake po dužini i obmotajte slaninom.
Pecite dok slanina ne postane hrskava, oko 35 minuta.
Izvor: stvarukusa.rs
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.