
ROMSKA SALATA SA KUKURUZOM: Zdrava mešavina povrća kao pikantan prilog
Sastojci:
1 veći klip kukuruza (ili pakovanje kukuruza šećerca)
3 paprike
2 paradajza
1 crveni luk
2 čena belog luka
ulje i sirće so i biber
Priprema:
Skuvati kukuruz i okruniti zrna. Ako spremate smrznuti šećerac, kuvajte ga petnaestak minuta u slanoj vodi pa ocedite.
Paprike iseckajte na sitne režnjeve, a paradajz oljuštite i iseckajte na kockice.
Crni i beli luk isecite na rebarca i sve pomešajte pa začinite po ukusu.
Dobro rashladite.
Izvor: lepaisrecna.mondo.rs
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.